Ресторан “Будьмо!” - Клуб “Деловые встречи-люкс”
 
 

Главная :: Меню :: Бенкетне меню

БЕНКЕТИ

Наше бенкетне меню представлено асортиментом страв української старовинної та сучасної кулінарії, російської, європейської кухонь, авторськими стравами від засновників ресторану.

З кожним замовником ми розробляємо меню з урахуванням формату заходу, тривалості бенкету, побажань і смаків замовника, а також його бюджету. 

Пропонуємо Вашій увазі декілька готових варіантів бенкетного меню на зимовий сезон.

Варіант бенкетного меню «зима-2018»
600грн на одну персону

Найменування

Вага порції, гр. на особу

Холодні закуски:

І. Рибні закуски:

 

Канапе з лососевою ікрою

5/20

Короп, фарширований тушкою

40

Рулетики з млинців з слабосоленою сьомгою

25

II.  М'ясні закуски - подача з зеленню та хріном:

 

Ніжка куряча, фарширована грибами

15

Рулет делікатесний

10

Рулет з птиці з курагою

15

Язик заливний

15/100

III. Овочеві та сирні закуски:

 

Торт з листків капусти

40

IV.  Салати:

 

        Салат «Смачний»

50

               Торт-салат с чорносливом

50

V. Хлібо-булочні вироби:

 

Пиріжки печені в асортименті

30

Хліб чорний, білий

50

Гарячі закуски:

 

Картопля запечена

100

Кебаб з телятини/свинини  з соусом

40/15

Торбочки з капустою

50

Шашлик з птиці з соусом

50/15/25

Основні страви:

 

Овочі «гриль»

15

Стегно свинини запечене «фламбе»

75/30

Десерт, напої

 

Вода мінеральна, солодка

0, 250

Морс зі свіжих фруктів

200

 Примітка:

1. Бенкетне обслуговування - 10% від суми рахунку.

2. Ціна набору вказана за станом на 04.01.2018г. Можлива зміна цін в залежності від вартості сировини. Дякуємо за розуміння нашої позиції.

Варіант бенкетного меню «зима-2018» 
940грн на одну персону

Найменування

Вага порції, гр. на особу

Холодні закуски:

І. Рибні закуски:

 

Судак (щука), фарширований тушкою

100/50

Млинчики з лососевою ікрою

40/5

Рулетики з млинчиків з лососем

50

Форшмак з оселедця на яйці

15/20/5

II.  М'ясні закуски

 

Буженина з хроном

50/10

Ніжка птиці фарширована грибами

25

Язик яловичий заливний в бенкетному оформленні

15/75

Паштет із печінки на кільцях яблука в тісті

20/30

III. Овочеві та сирні закуски:

 

Малосоли-різносоли

150

Торт з листя капусти

50

IV.  Салати:

 

        Салат «Оригінальний» з коренем селери

100

        Салат «Олів'є» в корзиночці

30/10

               Торт-салат с чорносливом

100

V. Хлібо-булочні вироби:

 

Пиріжки: м'ясо, капуста, горох, зелена цибуля

1 шт. - 30

Хліб, лаваш

50/50

Гарячі закуски:

 

1 подача:  Жульєн із баклажанів з грибами

100

2 подача: Картопля запечена зі спеціями та зеленню

100

3 подача: Кебаб з птиці з томатним соусом

80/30

      Ковбаса домашня з цибулею

100/5

Основні страви:

 

Овочі смажені: баклажани, кабачки, помідори

150

 1 подача: Філе хека в кунжуті під соусом «тартар»

100/50

 2 подача: Свинина, запечена з помідорами та сиром

150

      Гарнір складний

75

Десерт, напої

 

Вода мінеральна, солодка в асортименті

0, 250

Примітка:

 1. Бенкетне обслуговування - 10% від суми рахунку.

 2. Ціна набору вказана за станом на 04.01.2018г. Можлива зміна цін в залежності від вартості сировини. Дякуємо за розуміння нашої позиції.




(050) 4260707

Первый в Украине
КУЛИНАРНЫЙ
интернет-магазин
ONLINE ЗАКАЗ
 
  Большой банкетный зал
 
Гуляй поле
 
 
 
 
 
 
© БУДЬМО. Все права защищены.
 
MADE