Теплоход "Эльбрус"
Двухпалубный Теплоход прогулочного типа. Закрытый салон – 110 кв.м., открытая палуба. Кол-во банкктных мест: 80-90, фуршетных: 150-180.
Минимальный заказ 6 часов.
Теплоход "Каштан-2"
Двухпалубный Теплоход «прогулочного типа. . Кол-во банкктных мест: 80-90, фуршетных: 150-180. В салоне система кондиционирования. «VIP» отделка салона. Камбуз, кают-компания, два санузла.
Минимальный заказ 6 часов.
Теплоход "Каштан-5"
Двухпалубный теплоход прогулочного типа «Каштан-2», но большего размера. В этом теплоходе огромный салон на 100 банкетных мест (150 фурщетных мест) с подиумом для ведущих событий, диджеев или артистов, что позволяет проводить мероприятия для большого количества людей.
Кол-во банкетных мест: 100 банкетных мест, фуршетных: 150-180. В салоне система кондиционирования. «VIP» отделка салона. Камбуз, кают-компания, два санузла.
Минимальный заказ 6 часов
Теплохід "Ельбрус"
Двопалубний теплохід прогулянкового типу. Закритий салон - 110 кв.м., відкрита палуба. Кількість банкктних місць: 80-90, фуршетних: 150-180.
Мінімальне замовлення 6 годин.
Теплохід "Каштан-2"
Двопалубний теплохід прогулянкового типу. Кількість банкктних місць: 80-90, фуршетних: 150-180. У салоні система кондиціонування. «VIP» оздоблення салону. Камбуз, кают-компанія, два санвузли.
Мінімальне замовлення 6 годин.
Теплохід "Каштан-5"
Двопалубний теплохід прогулянкового типу «Каштан-2», але більшого розміру. У цьому теплоході величезний салон на 100 банкетних місць (150 фурщетних місць) з подіумом для провідних подій, діджеїв або артистів, що дозволяє проводити заходи для великої кількості людей.
Кількість банкетних місць: 100 банкетних місць, фуршетних: 150-180. У салоні система кондиціонування. «VIP» оздоблення салону. Камбуз, кают-компанія, два санвузли.
Мінімальне замовлення 6 годин
Бенкетне обслуговування.
Бенкетне (фуршетне) меню представлене різноманітним асортиментом. Ціни на меню розраховуються на певну дату і коригуються за 3-7 днів до дати заходу. Розрахунок меню (вибір страв, кількість порцій) на кожен захід проводиться в індивідуальному порядку і здійснюється на підставі побажань і бюджету замовника за участю фахівця - менеджера банкетної служби кейтерингової компанії. При бажанні і в цілях економії часу замовник може скористатися готовими наборами банкетних, фуршетних меню, меню пікніка, які Ми пропонуємо Вашій увазі в наступних розділах:
ХАРЧУВАННЯ НА ТЕПЛОХОДІ
Пропонуємо Вашій увазі три концепції харчування в залежності від самої програми прогулянки на теплоході:
- фуршет під час прогулянки на теплоході
- банкет під час прогулянки на теплоході
- фуршет + пікнік + солодкий стіл (прогулянка на теплоході з висадкою на острові)