Ресторан “Будьмо!” - Клуб “Деловые встречи-люкс”
 
 

Главная :: Меню :: Поминальне меню

Варіант поминального меню
200 грн на особу

Найменування                                                                               Вага порції

Коливо                                                                                                                          25 г

Холодні закуски :

Холодець із хріном                                                                                                      50 г

Оладки з лосося під маринадом                                                                           25/25 г

Ніжка куряча фарширована грибами                                                                         15 г

Рулет делікатесний                                                                                                     15 г

Оселедець під кожушком                                                                                            50 г

Салат "Олівє»                                                                                                              50 г

Пирожки закусочні в асортименті                                                                               30 г

Хліб                                                                                                                               75 г

Перша подача:

Борщ український з пампушками                                                                   150/25/10 г

Друга подача:

Картопля тушкована                                                                                                 100 г

Котлета  з птиці                                                                                                           50 г

Міні-биток, смажений у яйці                                                                                       40 г

Голубці «по-українськи»                                                                                         70/25 г

Третя подача

Млинчики з сиром та сметаною                                                                               50/5 г

Вода мінеральна, солодка                                                                              1/3 пляшки

Узвар                                                                                                                           0,2 л

 

ПРИМІТКА: вартість ритуального обслуговування – 10 гривень з особи

Варіант поминального меню
270 грн на особу

Найменування                                                                               Вага порції

Коливо                                                                                                                          25 г

Холодні закуски :

Холодець                                                                                                                      50 г

Бутерброд з ікрою                                                                                                     5/20 г

Риба смажена в яйці з соусом «тартар»                                                               50/25 г

Рулет делікатесний                                                                                                      15 г

Рулет з птиці з курагою                                                                                                15 г

Капуста квашена з зеленою цибулею                                                                      100 г

Торт з листків капусти                                                                                                  50 г

Салат "Олівє»                                                                                                              50 г

Пирожки закусочні в асортименті                                                                               30 г

Хліб чорний, білий                                                                                                       75 г

Перша подача:

Борщ український з пампушками                                                                   150/25/10 г

Друга подача:

Печеня по-київськи                                                                                                   150 г

Котлета  з птиці                                                                                                           50 г

Міні-биток, смажений у яйці                                                                                       40 г

Голубці «по-українськи»                                                                                         70/25 г

Третя подача

Млинчики з сиром та сметаною                                                                               50/5 г

Вода мінеральна, солодка                                                                              1/2 пляшки

Узвар                                                                                                                           0,2 л

ПРИМІТКА: вартість ритуального обслуговування – 10 гривень з особи




(050) 4260707

Первый в Украине
КУЛИНАРНЫЙ
интернет-магазин
ONLINE ЗАКАЗ
 
  Большой банкетный зал
 
Гуляй поле
 
 
 
 
 
 
© БУДЬМО. Все права защищены.
 
MADE