Ресторан “Будьмо!” - Клуб “Деловые встречи-люкс”
 
 

Главная :: Меню :: Основное меню ресторана


Холодні рибні  закуски:

 

Вихід
Порції, г.

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

 

  Все свіже – нічого вчорашнього немає!

«Рибка плаває по дну- антилігенція шикує»

·       Рибна таріль (на 2-3 чол.):

Ікра лососева на оладці з сирним мусом, сьомга слабо солона з лимоном, мідії на свіжому огірку, оливки, лимон

Усе можливо і окремо

 




   180




До 5 хвилин




165
-00

 ХІТ




·       Риба фарширована по-єврейськи із свіжого коропа (як готувала мама)

ХІТ

·       Оладки з лосося під овочевим маринадом

 

50/25

 

 

 
50/50/10

 








до 5 хвилин

35-00

 

 


50-00

 

·       Оселедець  з маринованою  цибулею та свіжими овочами, як вдома

50/30

 

 до 5 хвилин

50-00

  Сьомга з лимоном

 50/20

 до 5 хвилин

 115-00

·       Скумбрія слабо солена з маринованою цибулею



50/30

 до 5 хвилин

35-00



Млинці з ікрою лососевою





 
Женщины едят за разговорами,Мужчины говорят за едой...



 
40/5

 
до 10 хвилин

 
26-00

 

 

 

Холодні  закуски:

 

Вихід Порції, г.

 

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

 

 

Усе потроху, що є у льоху!


·       Му-у-у-! Хрю-Хрю..! Цип-Цип..!

М`ясна таріль (на 2-3 чол.):

кулінарні вироби власного виробництва з фермерського м`яса  

буженина,

рулет делікатесний,

рулет із птиці з курагою,

галантин з птиці з шинкою

Усе можливо і окремо

 

 

100/20

До 5

хвилин

 

95-00

 Рулет делікатесний

 50

 до 5 хвилин

 40-00

·       Буженина з хроном

50

 до 5 хвилин

47-00

 Потапці з салом

 25

 до 5 хвилин

 9-00

 Рулет із птиці з курагою
з хріном

 50

 до 5 хвилин

 40-00

На тело, погруженное в водку,            действует заталкивающая сила.

 

 

 

 

Нема столу без салату!!!

Вихід
порції, г.

Термін приготу-вання

Ціна, грн.


 Салат  літній "Від шефа"
(огірки, помідори, цибуля червона, сир мягкий, маслини, салатна заправка)
 

100
 

до 15 хвилин
 

30-00

·       Салат  “Оригінальний” запам’ятається надовго, особливо чоловікам!

     (корінь селери, яблука, апельсини, ківі, горіхи, майонез)

100

 до 15 хвилин

55-00

       

·       Салат  “Смачний”якщо смачно, то смачно

   (філе куряче, шинка, огірки, помідори, перець солодкий, сир, майонез, зелень)

150

 

42-00

·       Салат зі свіжих овочів
(огірки, помідори, перець, зелень, рослинне масло)

 

100

 до 15 хвилин

27-00

·       Закуска  гостра українська

(сир, яйця, цибуля маринована)

100

 до 15 хвилин

47-00

·       Салат «Олів`є» (Слов’янська традиція)

Кислотно-щелочной баланс -            коньячок под лимон!

100

 

20-00

 

 

Смажене- печене і знову    тільки овочі

 

 

Вихід
порції, г.

 

 

 

Термін приготу-вання

 

 

Ціна, грн.

·       Перець ароматний під часниковим соусом

100/30

До 5 хвилин

25-00

·       Аджапсандалхіт грузинського столу

Баклажани смажені з перцем та помідорами

 

150

 

65-00

·       Баклажани смажені  з горіхами

«Восток  - дело тонкое»

ХІТ

100

 

66-00

·       Торт з листків капусти з горіхами, часником та майонезом

 

50

 до 5 хвилин

23-00

·       Малосоли- різносоли (на 2-3 чол.):

помідори солоні,

огірки солоні,

капуста квашена з

зеленою цибулею,

баклажани з перцем та медом мариновані,

перець маринований

ХІТ

 

150

 


до 5 хвилин

 

47-00

·       Огірки швидкого засолу з зеленню

50

 до 10 хвилин

23-00

Перець ароматний під часниковим соусом 50/15 до 5 хвилин 10-00

·       Капуста квашена з маринованими грибами та  зеленою цибулею

100

 

17-00

  Лимон з цукром  50 до 5 хвилин 17-00

·       Гриби (печериці)мариновані

 

100

 до 5 хвилин

41-00

Заморське диво, але дуже полюбляють українці :

·       Маслини, оливки, лимон

 

 



25/25/

 

 

 



50
-00

Сир полюбляють не лише “французи” – до коньяку, кави і не тільки...

·       Сирна таріль з хлібцями та виноградом

100

 до 5 хвилин

75-00

Для сваренного ракавсе худшее уже позади!

 

 

 


 

 

Гарячі  закуски:

 

Вихід
порції, г.

 

 Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

       

·       Судак в тісті з соусом тартар

Вражає!

 

50/10

 до 20 хвилин

50-00

·       Голубці по-українськи

 

200/75

 до 20 хвилин

80-00

·       Деруни з цибулею та шкварками


150/30

 до 20 хвилин

21-00

·       Ковбаса домашня з цибулею

А без цього, особливо під горілочку,

взагалі неможливо

100/5

 до 20 хвилин

64-00

·        Жульєн (печериці запечені у сметанному соусі в кокотниці)

 

 

75

 до 20 хвилин

 

38-00

·       Млинчики -“торбочки»
(брюсельська капуста з грибами запечена в млинцях) – дуже смачно!

Вес сбросить труднее,            поэтому обычно сбрасывают возраст.

100

 

42-00



Перші страви:

Вихід, г.

Термін
приготу-вання

Ціна, грн.


У вітер, спеку, сніг чи  дощ

немає краще ніж 

 


·       “Український борщ”!

з м`ясом, пампушками з часником

(особлива подача з потапцями)

 

 

 

 

 


300/100/25

 

До 20 хвилин

 

 

 

 

 


72-00

·       Царська страва

“Солянка  рибна”

 

 

300

 

 

130-00

·       Боярсько- купецька страва-

 "Солянка м’ясна збірна"

 

300/60

 до 20 хвилин

 

135-00

·       Бульон із “Курочки- Ряби”з мацою

(на вибір: з пельменями чи

                 вушками з печерицями)

 

 

300/50

 до 20 хвилин

 

49-00

Борщ пісний з грибами та пампушками 300/100 до 20 хвилин 42-00

·          Холодний борщ з м’ясом

 

300

 до 20 хвилин

 

55-00

 

·       Суп овочевий з сухариками

Как много можно успеть,            если пораньше уйти с работы!

300/20

 

 

 

 до 20 хвилин

60-00

 

 

 

 

 

 




































































              ДРУГІ СТРАВИ  РИБНІ:

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

·       “Осетрина, запечена  з овочами в фользі»,

дуже інтелігентно

100/50

до 40 хвилин

225-00

·      “Судак, запечений  з овочами у фользі»

100/75

 до 40 хвилин

169-00

·     
Стейк з сьомги з соусом вершковим

100/75





 

 до 40 хвилин

240-00

ДРУГІ СТРАВИ М`ЯСНІ:

 

 

 

·       Медальон з телятини під вишневим соусом

100/50

 до 40 хвилин

145-00

·       Бефстроганов по рецепту купця Строганова із картопляним пюре

100/75

 до 40 хвилин

137-00

·       Стейк з свинини  з соусом

200/50

 

184-00

І знову “Свинина” – фантазія шефа  

·       Пушкинсько-Пожарськи  котлетки - тають  у роті (котлети по-домашньому) !

 

100

 до 40 хвилин

 

56-00

·       Філе птиці під сирно-яблучною шубою

 

150

 до 40 хвилин

 

65-00

А ось без чого  Київ неможливий…

·       Котлета по-Київськи з гарніром

 

190/50/120

 
до 40 хвилин

 

127-00

·       Печеня по-Київськи

325

 

65-00

Найпопулярніші страви «ВОСТОКА»:

·       Кебаб з баранини з томатним соусом та маринованою цибулею

Кебаб з яловичини з томатним соусом


Кебаб з свинини з томатним соусом та маринованою цибулею




Кебаб з птиці з томатним соусом та маринованою цибулею

80/30/20



80/30/20






80/30/20





80/30/20

 До 40 хвилин

108-00



72
-00





68-00





105-00

   Толма з соусом «Айран з часником»·       Ешьте меньше -            врата рая тесны!

200/30

 

105-00

 

 

ДРУГІ СТРАВИ  ОВОЧЕВІ:

 

Вихід

порції, г.

 

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

       
       

·       Цвітна капуста смажена в яйці та сухарях

 

150

 

55-00

·       Оладки з кабачків із сметанним соусом

 

150/30

 

20-00

 

ГАРНіРИ:

 

 

 

 

Картопля у різних варіантах та сполученнях:

 

 

 

·       Картопля смажена по-селянськи

 

200/20

 до 20 хвилин

24-00

·       Картопля «фрі»

 

150

 до 20 хвилин

2--00

·       Рис з овочами

 

150

 до 20 хвилин

31-00

·       Овочі смажені або овочі-гриль

 

150

 до 20 хвилин

72-00

·       Капуста тушкована

 

200

 до 20 хвилин

30-00

·       Каша гречана з цибулею

 

150

 

25-00

Старых пьяниц встречаешь чаще,чем старых врачей!

 

 

 

 

 

 

Для пельменної душі:

     

·       Пельмені з м`ясом                    

 

Вихід

порції, г.

 

200

 

 

Термін приготу-вання




до 15 хвилин

 

Ціна, грн.

 

 

 60-00

Дегустаційна таріль пельменів    
200 до 15 хвилин 60-00

·       Пельмені з грибами

200

до 15 хвилин

50-00

 

Ой, мій милий вареничків просить!

 

 

 

Дегустаційна таріль вареників 350 до 15 хвилин 81-00

·       Вареники з м’ясом

 

200

 до 15 хвилин

80-00

·       Вареники з капустою із шкварками

та смаженою цибулею

 

200

 до 15 хвилин

37-00

·       Вареники з картоплею та гРИБАМИ                           

200

 


 до 15 хвилин

63-00

 


 

ХІТ

ПИРІЖКИ- Ностальгія:

 

 

Вихід

порції, г.

 

 

 

Термін приготу-вання

 

 

Ціна, грн.

 

 

 

 

·       Пиріжки з м’ясом

30

 

13-00

·       Пиріжки з зеленою цибулею та яйцем

30

 

11-00

·       Пиріжки з горохом

30

 

7-00

·       Пиріжки з капустою

30

 

8-00

 

 

 

 

 

·       Хлібна корзина

50/50

 

8-00

 

От выпивки в нас тает дух сиротства,на время растворяясь в наслажденииКоньяк в мужчине будит благородствоИ память о мужском происхождении!

 

 

 

 

 

 


Солодкі страви

 

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

·       Десерт з яблуками та морозивом

150

 до 20 хвилин

58-00

·       Морозиво асорті із шоколадом, горіхами  та фруктами



Вареники десертні (сир, вишня)


Млинчики, запечені з маком

 

120/110

 
200


50/75

 





До 20 хв.

 

95-00

 
60-00


45-00

НАПОЇ

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

ЧАЙ ЗАВАРНИЙ:
ІМБІРНИЙ
М'ЯТНИЙ

Зелений чай : Жасмин Моліхуа

Чорний чай : Гордість Цейлону

Чорний ароматизований чай: Граф Грей англійський

Ароматизований чай: Суниця з вершками

Композиційні суміші: Іскри шампанського

Травяні суміші: Альпійська лука

Фруктові суміші: Нахабний фрукт

Ройбуш: Ройбуш Червона вишня



250/10

чайник

 

25-00

·       Кава “Еспрессо”

30мл.

 

15-00

·       Кава“Еcпрессо” (подвійна порція)

60 мл.

 

30-00

·       Кава «Амерікано»

100 мл.

 

15-00

·       Кава з вершками

100мл

 

17-00

·       Домашне варення:

Малина, Вишня, Абрикос, Смородина

 

50

 

 

15-00

·       Мед квітковий

·       Лучшее "Спасибо" хозяину-            косые глаза гостя! Мед гречаний

50

 

25-00

 










(050) 4260707

Первый в Украине
КУЛИНАРНЫЙ
интернет-магазин
ONLINE ЗАКАЗ
 
  Большой банкетный зал
 
Гуляй поле
 
 
 
 
 
 
© БУДЬМО. Все права защищены.
 
MADE