Ресторан “Будьмо!” - Клуб “Деловые встречи-люкс”
 
 

Главная :: Меню :: Основное меню ресторана


Холодні  закуски:

 

Вихід
Порції, г.

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

 

  Все свіже – нічого вчорашнього немає!

«Рибка плаває по дну- антилігенція шикує»

·       Рибна таріль (на 2-3 чол.):

Ікра лососева на оладці з сирним мусом, сьомга слабо солона з лимоном, балик масляної на апельсині, креветки на помідорі, мідії на свіжому огірку, оливки, лимон

Усе можливо і окремо

 

300

До 5 хвилин

200-00

 ХІТ




·       Риба фарширована по-єврейськи із свіжого коропа (як готувала мама)

ХІТ

·       Оладки з лосося під овочевим маринадом

 

50/25

 

 

 

50/50/10

 

35-00

 

 


35-00

 

·       Оселедець  з маринованою  цибулею та свіжими овочами, як вдома

50/55/5

 

 

40-00

 

 

 

 

·       Форшмак від тьоті Соні із  свіжою відварною або запеченою картоплею з маслом та кропом

100/100/5

 

40-00



Млинці з ікрою лососевою





 
Женщины едят за разговорами,Мужчины говорят за едой...

 80/10/5

 

 45-00

 

 

 

Холодні  закуски:

 

Вихід Порції, г.

 

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

 

 

Усе потроху, що є у льоху!


·       Му-у-у-! Хрю-Хрю..! Цип-Цип..!

М`ясна таріль (на 2-3 чол.):

кулінарні вироби власного виробництва з фермерського м`яса  

буженина,

рулет делікатесний,

рулет м`ясний з мисливською сосискою,

рулет із птиці з курагою,

ковбаса домашня з корнішонами,

галантин з птиці з шинкою

Усе можливо і окремо

 

 

200/20/20

До 5

хвилин

 

135-00

 

 

 

 

·       Асорті із сала (сало свіже з часником, сало копчене, рулет із сала) – справжній український наркотик

100/10/20

 

50-00

 

 

 

 

 

 

 

 

·       Язик відварний з майонезом або хроном, або соусом «Пікантний»

 

50/20

 

 

55-00

       
       
       
       

На тело, погруженное в водку,            действует заталкивающая сила.

 

 

 

 

Нема столу без салату!!!

Вихід
порції, г.

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

       
       

·       Салат  “Оригінальний” запам’ятається надовго, особливо чоловікам!

     (корінь селери, яблука, апельсини, ківі, горіхи, майонез)

150

 

40-00

       

·       Салат  “Смачний”якщо смачно, то смачно

   (філе куряче, шинка, огірки, помідори, перець солодкий, сир, майонез, зелень)

150

 

42-00

·       Салат із натуральних овочів

з cалатною заправкою

 

150

 

40-00

·       Закуска  гостра українська

(сир, яйця, цибуля маринована)

150

 

60-00

       

·       Мікс-салат з руколлою та моцарелою

 

120

 

 

90-00

·       Салат «Олів`є» (Слов’янська традиція)

Кислотно-щелочной баланс -            коньячок под лимон!

150

 

30-00

 

 

Смажене- печене і знову    тільки овочі

 

 

Вихід
порції, г.

 

 

 

Термін приготу-вання

 

 

Ціна, грн.

·       Перець ароматний під часниковим соусом

100/30

До 5 хвилин

25-00

·       Аджапсандалхіт грузинського столу

Баклажани смажені з перцем та помідорами

 

150

 

65-00

·       Баклажани смажені  з горіхами

«Восток  - дело тонкое»

ХІТ

100

 

66-00

·       Торт з листків капусти з горіхами, часником та майонезом

 

100

 

32-00

·       Малосоли- різносоли (на 2-3 чол.):

помідори солоні,

огірки солоні,

капуста квашена з

зеленою цибулею,

баклажани з перцем та медом мариновані,

перець маринований

ХІТ

 

300

 

 

55-00

·       Огірки швидкого засолу з зеленню

100

 

35-00

·       Капуста квашена з маринованими грибами та  зеленою цибулею

 

100

 

17-00

·       Гриби (печериці)мариновані

 

100

 

35-00

Заморське диво, але дуже полюбляють українці :

·       Маслини, оливки, лимон

 

 

25/25/10

 

 

 

35-00

Сир полюбляють не лише “французи” – до коньяку, кави і не тільки...

·       Сирна рапсодія з хлібцями та фруктами

200

 

105-00

Для сваренного ракавсе худшее уже позади!

 

 

 


 

 

Гарячі  закуски:

 

Вихід
порції, г.

 

 Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

       

·       Судак в тісті з соусом тартар

Вражає!

 

100/50

 

50-00

       

·       Голубці по-українськи

 

200/75

 

50-00

·       Деруни з цибулею та шкварками


150/30

 

35-00

·       Ковбаса домашня з цибулею

А без цього, особливо під горілочку,

взагалі неможливо

100/5

 

70-00

·       Печериці запечені у сметанному соусі в коkотниці

 

 

100

 

 

34-00

       

·       Млинчики -“торбочки»
(брюсельська капуста з грибами запечена в млинцях) – дуже смачно!

Вес сбросить труднее,            поэтому обычно сбрасывают возраст.

150

 

50-00



Перші страви:

Вихід, г.

Термін
приготу-вання

Ціна, грн.


У вітер, спеку, сніг чи  дощ

немає краще ніж 

 


·       “Український борщ”!

з м`ясом, пампушками з часником

(особлива подача з потапцями)

 

 

 

 

 


300/100/25

 

До 20 хвилин

 

 

 

 

 


56-00

·       Царська страва

“Солянка  рибна”

 

 

300

 

 

120-00

·       Боярсько- купецька страва-

 

Солянка мясна збірна!”

(5 найменувань різних м’ясних продуктів

      та пиріжки)

 

300/60

 

 

90-00

·       Бульон із “Курочки- Ряби”з мацою

(на вибір: з пельменями чи

                 вушками з печерицями)

 

 

300/50/100

 

 

55-00

·          “Мiнестроне”-хiт iтальянського столу

 

300

 

 

65-00

 

         Борщ холодний- "свекольник" - хiт українського столу 300   46-00
         “Таратор”-хiт iтальянського столу 300   40-00

·       “Суп-крем з цибулі”

з кунжутною булочкою

Как много можно успеть,            если пораньше уйти с работы!

300/20/30

 

 

 

 

55-00

 

 

 

 

 

 




































































              ДРУГІ СТРАВИ  РИБНІ:

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

·       “Осетрина, запечена  з овочами в фользі»,

дуже інтелігентно

100/50

До 40 хвилин

275-00

·       Судак, запечений з овочами в фользі.”

 

100/75

 

95-00

       

·       Дует сьомги та судака під вершково-ікорним соусом


Стейк з сьомги

150/100/10


100/75

 

 

225-00



156-00

ДРУГІ СТРАВИ М`ЯСНІ:

 

 

 

·       Медальйони з телятини під вишневим соусом.”

150/100

 

225-00

·       Бефстроганов по рецепту купця Строганова із картопляним пюре та малосольним огірком (легенда російської кухні)

 

100/75

 

140-00

·       Стейк з свинини  з соусом грибним

200/30/50

 

150-00

І знову “Свинина” – фантазія шефа  

·       Пушкинсько-Пожарськи  котлетки - тають  у роті (котлети по-домашньому) !

 

125/50/50

 

 

85-00

·       Філе птиці  з  баклажанами, запечене у горщику”- ніжне-ніжне

 

 

150/30

 

 

55-00

·       Філе птиці під сирно-яблучною шубою

 

150

 

 

50-00

А ось без чого  Київ неможливий…

·       Котлета по-Київськи з гарніром

 

190/50/120

 

 

90-00

·       Печеня по-Київськи

325

 

65-00

Найпопулярніші страви «ВОСТОКА»:

·       Кебаб з баранини з томатним соусом та маринованою цибулею
Кебаб з птиці з томатним соусом та маринованою цибулею

80/30/20

80/30/20

 

97-00

45-00

   Толма з соусом «Айран з часником»·       Ешьте меньше -            врата рая тесны!

200/30

 

85-00

 

 

ДРУГІ СТРАВИ  ОВОЧЕВІ:

 

Вихід

порції, г.

 

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

       
       

·       Цвітна капуста смажена в яйці та сухарях

 

150

 

55-00

·       Оладки з кабачків із сметанним соусом

 

150/30

 

20-00

 

ГАРНіРИ:

 

 

 

 

Картопля у різних варіантах та сполученнях:

 

 

 

·       Картопля смажена по-селянськи

 

200/20

 

30-00

·       Картопля «фрі»

 

150

 

25-00

       

·       Рис з овочами

 

150

 

20-00

·       Овочі смажені або овочі-гриль

 

150

 

45-00

·       Капуста тушкована

 

200

 

25-00

·       Каша гречана з цибулею

 

150

 

20-00

       

Старых пьяниц встречаешь чаще,чем старых врачей!

 

 

 

 

 

 

Для пельменної душі:

     

 

 

·       Пельмені з м`ясом                    

 

Вихід

порції, г.

 

 

 

200

 

 

Термін приготу-вання

 

Ціна, грн.

 

 

 

50-00

·       Пельмені сибірські в сметані запечені у горщику

150

До 15 хвилин

35-00

 

Ой, мій милий вареничків просить!

 

 

 

·       Вареники з м’ясом

 

200

 

60-00

·       Вареники з капустою із шкварками

та смаженою цибулею

 

200

 

35-00

·       Вареники з картоплею та гРИБАМИ                           

200

 


 

40-00

 


 

ХІТ

ПИРІЖКИ- Ностальгія:

 

 

Вихід

порції, г.

 

 

 

Термін приготу-вання

 

 

Ціна, грн.

 

 

 

 

·       Пиріжки з м’ясом

30

 

10-00

·       Пиріжки з зеленою цибулею та яйцем

30

 

8-00

·       Пиріжки з горохом

30

 

5-00

·       Пиріжки з капустою

30

 

5-00

 

 

 

 

 

·       Хлібна корзина

180

 

17-00

 

От выпивки в нас тает дух сиротства,на время растворяясь в наслажденииКоньяк в мужчине будит благородствоИ память о мужском происхождении!

 

 

 

 

 

 


Солодкі страви

 

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

       

 

 

 

 

·       Десерт з яблуками та морозивом

300

 

80-00

·       Морозиво асорті із шоколадом, горіхами  та фруктами



Вареники десертні (сир, вишня)


Млинчики, запечені з маком

 

120/110

 
200


50/75

 





До 20 хв.

 

65-00

 
50-00


25-00

НАПОЇ

Вихід

порції, г.

 

Термін приготу-вання

Ціна, грн.

ЧАЙ ЗАВАРНИЙ:
ІМБІРНИЙ
М'ЯТНИЙ

Зелений чай : Храм Неба

Жасмин Моліхуа

Чорний чай : Ассам Дайріал

Гордість Цейлону

Чорний ароматизований чай : Сауасеп

Граф Грей англійський

Марракеш

Ароматизований чай: Суниця з вершками 1

Мрії Шейха

Композиційні суміші: Іскри шампанського

Травяні суміші:Альпійська лука

Енергія життя

Фруктові суміші:Нахабний фрукт

Апельсиновий рай

Ройбуш: Ройбуш Червона вишня



250/

чайник

 

20-00

·       Кава “Еспрессо”

30мл.

 

15-00

·       Кава“Еcпрессо” (подвійна порція)

60 мл.

 

30-00

·       Кава «Амерікано»

100 мл.

 

15-00

·       Кава з вершками

100мл

 

17-00

·       Домашне варення:

Малина, Вишня, Абрикос, Смородина

 

50

 

 

15-00

·       Мед квітковий

·       Лучшее "Спасибо" хозяину-            косые глаза гостя! Мед гречаний

50

 

20-00

 










(044) 5260393

Первый в Украине
КУЛИНАРНЫЙ
интернет-магазин
ONLINE ЗАКАЗ
 
  Большой банкетный зал
 
Гуляй поле
 
 
 
 
 
 
© БУДЬМО. Все права защищены.
 
MADE